Ga naar de login-pagina en klik op 'Forgot Password?'. Vul vervolgens je e-mailadres in waarmee je initieel hebt ingelogd. In principe is dat je professionele e-mailadres. Klik op 'Reset Password'. Sluit het venster.

Ga naar je inbox. Daarin vind je een e-mail van no-reply@jigso.com met daarin een link om je paswoord opnieuw in te stellen. Klik op de link en kies je nieuwe paswoord. Je kan nu inloggen.