Klik in het menu (links van je scherm voor desktop, of links bovenaan voor mobile) op ‘Mijn team’. Je kan nu het dashboard met de resultaten van je team raadplegen. Indien jouw team meer dan één bevraging heeft ingevuld dan zie je bovenaan verschillende tabs met de titels van de bevragingen. Klik op de tab om de resultaten van de betreffende bevraging te raadplegen.

Indien er al meerdere bevragingen plaatsvonden dan kan je in het menu bovenaan kiezen voor welke bevraging je de resultaten wil raadplegen.

Let wel op. Het is pas mogelijk om de resultaten van je team te raadplegen van zodra voldoende teamleden de bevraging hebben ingevuld. Hiermee garanderen we de anonimiteit van elk teamlid.